Wat anderen zeggen over mijn werkwijze

Afgelopen mei heb je de uitvaart begeleid van mijn moeder, Dorrey Hellemons. Je hebt toen voor haar en mijn ongeboren dochter een verhaal geschreven over een libelle en mij de kleine libelles gegeven.
Ik wilde je graag laten weten dat mijn man en ik zo geraakt waren door de libelle en we het zo’n mooi symbool vonden dat we daar meer mee hebben gedaan. De libelle stond symbool voor mijn moeder maar inmiddels ook voor onze dochter.  Afgelopen november is zij geboren en hebben wij haar Vayènn Libelle genoemd. Haar babykamer, geboortekaartje etc hebben wij laten ontwerpen met libelles, zodat zij altijd verbonden is met mijn moeder.
Daarnaast had je me een grote roze kaars gegeven, deze staat nog net zo als ik hem kreeg en tijdens mijn bevalling hadden mijn man en ik de libelles in de hand en de kaars aan.
Kortom ik wilde je bedanken, want dankzij jou idee, symbool en verhaal, heeft het overlijden van mam ook nog een speciale betekenis gekregen. Dankzij jou en je verhaal draagt onze dochter een bijzondere naam, dank je wel daarvoor. Het verhaal wat je gemaakt hebt, zullen wij doorgeven aan onze dochter.
Vriendelijke groet,
Florentine van Loenhout

 <meer reacties vind je hier>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *